Wees radicaal jezelf en trek consistent fans, volgers en droomklanten aan met een compleet marketing systeem dat bij jou past

Zodat je niet langer tijd, energie en geld verspilt aan “ik-doe-maar-wat-marketing” (en zonder dat het een fulltime job wordt of dat je je anders moet voordoen dan je bent)

HELL YES >>

Wees radicaal jezelf en trek consistent fans, volgers en droomklanten aan met een compleet marketing systeem dat bij jou past

Zodat je niet langer tijd, energie en geld verspilt aan
“ik-doe-maar-wat-marketing” (en zonder dat het een fulltime job wordt of dat je je anders moet voordoen dan je bent)

👉 VOOR IK JE VERTEL HOE JE NIET ALLEEN ZICHTBAAR MAAR OOK MAGNETISCH WORDT ONLINE, WIL IK JE PRECIES VERTELLEN VOOR WIE DIT ONLINE PROGRAMMA EEN MATCH-MADE-IN-HEAVEN IS 👈

 • Je bent een ondernemer vol dromen en ambitie en op een goede dag voel je je alsof je de wereld kan veranderen - hell yeah! Maar er zijn ook dagen dat je je afvraagt of je ooit écht je stempel gaat kunnen drukken en de impact maken waar je naar verlangt.
 • Jezelf in de markt zetten voelt vermoeiend en de resultaten van al je marketing-inspanningen zijn bedroevend.
 • Je vraagt je hardop af of het niet allemaal makkelijker kan. Moeitelozer. Zodat je weer die vrijheid ervaart waarvoor je in de eerste plaats ondernemer bent geworden.

Of je nu…

 • nog maar je eerste stappen zet in online marketing en geen tijd of energie wil verspillen aan slecht advies, technieken die niet werken of maneuvers waar je je niet comfortabel bij voelt (slijmerige verkoopspraatjes, anyone?)
 • een ervaren ondernemer bent die merkt dat de marketingtechnieken die een tijdje geleden nog werkten nu bitterweinig resultaat opleveren
 • merkt dat de concurrentie plots tien keer heviger aanvoelt nu iederéén vecht voor een plekje onder de online zon

Je bent op de juiste plaats aanbeland en ik ga je precies vertellen hoe Content Rebels jou de wapens, de inspiratie en de onvoorwaardelijke steun (en de occasionele schop onder de kont) gaat geven die je nodig hebt om van volgers klanten te maken. Hell yes!

ALS JE EENMAAL KLAAR BENT MET CONTENT REBELS WEET JE...

 • Exact wie je ideale klant is en hoe je een consistente stroom van dat soort klanten op gang kan brengen
 • Hoe je jezelf uniek positioneert in jouw niche (ook al denk je dat die oververzadigd is) en de concurrentie irrelevant maakt
 • Hoe je het bodemloze content model kan inzetten en extreem veel content kunt maken zonder telkens van nul te moeten beginnen
 • Hoe je moeitelozer aan marketing kan doen en toch een veel grotere Return On Content kunt krijgen
 • Hoe je content creëert die klanten niet kunnen negeren en hoe je je website onweerstaanbaar maakt

👇 EN DAN HAAL JE DIT SOORT RESULTATEN 👇

JOUW COMPLETE MARKETING CURRICULUM

Content Rebels. is hét van-A-tot-Z online programma in content marketing. Geen losse flodders, tactiekjes of random growth hacks, maar een compleet systeem dat je naar je eigen hand kan zetten. Dit is wat ik je met veel heart & soul serveer op een online platform:

✊ CONTENT MINDSET - MAAK DE SHIFT

 • Je leert waarom content marketing zo belangrijk is en welke plaats content kan innemen in jouw business.
 • We ruimen alle mentale roadblocks en obstakels uit de weg rond zichtbaarheid en zorgen ervoor dat jij klaar bent om jouw boodschap luid en duidelijk de wereld in te sturen.
 • Je schrijft je eigen manifesto en geeft zo richting aan je missie.

📝 CONTENT STRATEGIE - ONTWERP JE STRATEGISCH PLAN

 • We maken voor eens en voor altijd komaf met het “ik doe maar wat”-syndroom. Gedaan met de spaghetti-against-the-wall tactiek.
 • Hier leggen we de fundamentele bouwstenen voor een content strategie waarmee je resultaten haalt en doelen crusht.
 • Je strategie zorgt ervoor dat je kunt focussen op wat werkt en al de rest overboord kan gooien.

📣 CONTENT CREATIE - LAAT HET FLOWEN

 • Na deze module heb je content creatie in de vingers en weet je hoe je content maakt die verbindt en verkoopt.
 • Je hebt een website die klanten oplevert en speelt met de principes van copywriting en storytelling.
 • Je weet exact welke topics je moet aansnijden en boort een onuitputtelijke bron van inspiratie aan.

👟 PROMOTIE - VERSPREID JE BOODSCHAP

 • Een Content Rebel weet dat steengoede content creëren alléén niet voldoende is om online onweerstaanbaar te worden. Die content moet zich verspreiden als een lopend vuurtje om zoveel mogelijk harten te kunnen beroeren en om impact te maken op grote schaal.
 • Je weet hoe je je achterban meeneemt op een onvergetelijke reis en hoe je van losse volgers een hechte schare aan trouwe fans (én klanten) maakt.
 • Je bespeelt de kanalen die voor jou werken, kiest die met intentie en verspilt geen tijd aan energie en tijdvreters. E-mail marketing kent geen geheimen meer voor je en je weet hoe je méér uit de socials haalt zonder er 24/7 te moeten kamperen.

💣 CONTENT SYSTEMEN - MEER DOEN MET MINDER CONTENT

 • Ik reik je concrete tools, workflows en systemen aan om méér impact te creëren met je content met minder moeite.
 • De keywords? Productiviteit, automatisering en efficiëntie.
 • Plan je content like a boss zodat je nooit meer achter de feiten aanloopt.
 • Leer hoe je meer haalt uit je content door te finetunen en te evalueren in plaats van telkens opnieuw het warm water te hoeven uitvinden.
 • Je gaat aan de slag met het bodemloze content model zodat je drastisch minder tijd besteed aan je marketing.

OEPS - DE DEUREN VAN CONTENT REBELS ZIJN GESLOTEN

Waarvoor mijn oprechte excuses. Maar daar is een goede reden voor: ze gaan maar één keer per jaar open, zodat elke Rebel de nodige aandacht, begeleiding en tender loving care kan krijgen.

De volgende kans om je in te schrijven en serieuze potten te breken met je marketing is september 2023.

Dus: zet een kruis in je agenda, leg een knoop in je zakdoek of zorg dat je het zéker niet mist door je hier op de wachtlijst te zetten en een handige reminder te krijgen als het zover is.

👉 Waarom is het een ab-so-lu-te must om je op de wachtlijst te zetten?

Omdat de VIPs op de wachtlijst als eerste de kans krijgen om zich in te schrijven. En omdat de plaatsen beperkt zijn.
Ik heb al elke editie zieltjes moeten teleurstellen omdat we uitverkocht waren. Voor de mastermind gebeurt dat meestal onmiddellijk nadat de deuren open gaan.

Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb en zorg dat je bij de VIPs bent👇

💬
NOG MEER REVIEWS

WAT SUCCESVOLLE CONTENT REBELS NU ECHT VONDEN VAN HET PROGRAMMA....

👯‍♀️ COMMUNITY

"Ik heb nooit eerder zo'n fijne community gehad met mijn mede-studenten! Ik heb zelfs nieuwe vriendschappen gemaakt en ik voelde me helemaal thuis tussen de andere Rebels. Geen millenial-onzin, maar echt en realistisch. And I like your style, Anouck :)"

Claire Vanderhaeghen - Belghissima


"In de Content Rebels vijver zitten allemaal gelijkgestemde vrouwen. Je komt in een groep van ondernemers die elkaar motiveren. Ik heb die accountability nodig en heb dan ook heel veel gehad aan mijn groepje. We zijn bovendien elkaars ideale klant."

Miet Bamps - Unclouded


"De Content Rebels community is een veilige omgeving waar je nieuwe ideeën kan uitproberen. De Rebels zeggen waar het op staat, maar op een opbouwende manier, zodat het meer voelt als een warme deken dan als kritiek."

Joke Himpens - Practical Joke


"De accountabilty pod is voor mij heel waardevol geweest. Een klankbord hebben die je nog eens aanmoedigt ook is de drijfveer geweest om die enge stappen te nemen en mezelf te durven tonen online. Van mijn onderneming wegsteken achter een logo ben ik aan het switchen naar tonen wie ik ben en waarom mijn onderneming uniek is."

Joke Vanlerberghe - JCSnation


"Je leert bij Content Rebels andere veeleisende, ambitieuze onderneemsters kennen. Het deed me beseffen dat ik dit proces niet alleen hoef te doorploeteren, maar dat anderen met dezelfde

of juist andere dingen worstelen."

Nele Van Eyken - De Prettige Rebel

🤘 RADICAAL JEZELF ZIJN

"Door Content Rebels heb ik geleerd dat mijzelf tonen zoals ik ben, net dié klant aantrekt die ik voor ogen heb. Mijn ideale klant is een persona, gebaseerd op iemand die ik ken. Het grappige is dat zij ook effectief één van mijn eerste klanten was."

Adinda Cocquyt - Opvoed- en Groeicoach


"In de Content Rebels vijver zitten allemaal gelijkgestemde vrouwen. Je komt in een groep van ondernemers die elkaar motiveren. Ik heb die accountability nodig en heb dan ook heel veel gehad aan mijn groepje. We zijn bovendien elkaars ideale klant."

Miet Bamps - Unclouded


"Ik wist al hoe je een goede tekst schrijft, maar toch heb ik bij Content Rebels nog dingen bijgeleerd die ik nu ook toepas in mijn eigen business én voor mijn klanten. Ook met het radicaal mezelf zijn heb ik minder problemen. Bij alles wat ik post, ben ik volledig mezelf."

Elke Lambrecht - De Woordfabriek


"De secret sauce en het radicaal jezelf zijn is zo belangrijk, zelfs mijn man staat ervan te kijken hoe ik daardoor telkens weer droomklanten weet aan te trekken. Jij bent je eigen visitekaartje."

Miet Bamps - Unclouded


"Content marketing in de praktijk toepassen gaat over jezelf tonen, naar buiten komen met wie je bent en wat je doet en er dan ook echt staan. Dankzij Content Rebels heb ik het zelfvertrouwen om dat ook écht te doen."

Griet Verhaert - Full of Wonder

💰 INVESTERING

"Voor mij was Content Rebels de beste marketing-investering die ik kon doen met het oog op mijn nieuwe project. Als ik het vergelijk met andere cursussen die ik al volgde, zou ik elke keer opnieuw voor Content Rebels kiezen."

Claire Vanderhaeghen - Belghissima


"Ik heb geleerd dat ik me niet anders hoef voor te doen, dat ik mag tonen wie ik ben omdat dat mensen aanspreekt. Dat is ook zo sterk aan Content Rebels: het is veel ruimer dan enkel content op zich. Je krijgt enorm veel in ruil voor de prijs die je betaalt."

Annelies Somers - Afgestemd Onderwijs Podcast


"Ik wou er volledig voor gaan. Die Mastermind was een enorme meerwaarde. Vooral de live dag heeft heel wat betekend. Ik heb daar gelijkgestemde onderneemsters ontmoet. De groep was heel divers en complementair. We tilden elkaar echt naar een heel ander niveau."

Elke Lambrecht - De Woordfabriek


"De Accountability Pods waren een grote meerwaarde voor mij. En het Leaderboard haalde pas echt de strever in mij naar boven. In tegenstelling tot de eerste editie ben ik er nu wel de volle 100% voor gegaan en op het einde van de rit merk ik dat het loont"

Lieselot Geeregat - LunaLotta & Lot of Design


"Als ik zo’n programma volg, wil ik er alles uithalen wat eruit te halen valt. In de Mastermind krijg je extra coaching en accountability, wat een enorme motivator was voor mij. Dit was zijn geld dubbel en dik waard."

Claire Vanderhaeghen - Belghissima

ACTIE - IMPLEMENTATIE - RESULTAAT

"Ik had zoveel ideeën in mijn hoofd, maar er een vastpakken, het manifesteren en er iets mee doen, dat is wat ik pas dankzij Content Rebels heb gedaan. Ik kon mijn eigen belemmerende overtuigingen loslaten en kleine en grote stappen zetten."

Adinda Cocquyt - Opvoed- en Groeicoach


"Je wint tijd doordat je leert automatiseren en de juiste focus leert leggen in je content en communicatie. Je krijgt praktische schrijftips en zet jezelf en je merk op een positieve manier in de spotlight. Je krijgt het een praktisch stappenplan en met de juiste motivatie en wat werk behaal je mooie resultaten."

Jozefien Ryckx - Studio Goestjes


"Ik ging van 'ik ga naast educatief auteur ook nog wat copywriting doen om de rekeningen te betalen' naar 'yes, ik wil merken op de kaart helpen zetten, ik ben een merkenmaker!'. Content Rebels heeft mijn business voor een stuk mee vormgegeven."

Elke Lambrecht - De Woordfabriek


"Dankzij jouw tips gaat het schrijven (wat ik eigenlijk echt haat) veel vlotter! Ik stuurde daarnet een mail naar een potentiële klant, met wat extra uitleg over onze manier van werken. Ik heb jouw tips hierop toegepast. Ik kreeg binnen het half uur een mailtje terug met complimenten over de duidelijke, vlotte en interessante uitleg én ze hebben de offerte goedgekeurd. En in deze coronatijden, waar je geen fysiek eerste contact hebt, vind ik dat een hele prestatie!"

Hanne Vandenhende - Goossens & Partner

💡 ANOUCK ALS COACH

"De manier waarop Anouck de inhoud brengt, spreekt mij erg aan. Met humor, authenticiteit en een welbespraaktheid om jaloers op te zijn. Het is helemaal niet belerend, maar net toegankelijk. Alsof je naar een vriendin luistert, eentje met veel kennis van zaken."

Annelies Somers - Afgestemd Onderwijs Podcast


"Het werkt gewoon. Geen toverformule, want je moet het nog altijd zelf doen. Maar Anouck haalt alles in jou naar boven om er iets van te maken. Niet met het wijzende, belerende vingertje, ze motiveert je net."

Joke Himpens - Practical Joke


"De manier waarop Anouck zelf een publiek opbouwt en haar mails aanpakt, daar stond ik echt van te kijken. Die madam weet duidelijk waarover ze spreekt. Dat overtuigde me: van haar wou ik meer leren."

Jozefien Ryckx - Studio Goestjes


"Volg je Anouck en voel je dat haar aanbod en haar schrijven met je resoneren? Weet ze jou te raken? En wil je groeien en leren? Dan ben je bij Anouck op de juiste plaats. Ze is heel hands-on, ze nodigt je meteen uit om aan de slag te gaan en geeft je super vlot feedback waar je ook echt iets mee bent."

Valerie Van Roey - Trust Your Truth & Sing Your Truth

📒 HET ENIGE PROGRAMMA DAT JE NODIG HEBT

"Het is een heel complete cursus. Anouck is heel zelfzeker, wat vertrouwen inboezemt, heeft een rechttoe rechtaan aanpak en een heerlijke humor. Ook aan het werkboek is duidelijk enorm veel tijd en aandacht besteed en dat maakt de cursus echt àf."

Claire Vanderhaeghen - Het Brandt.


"Wat Content Rebels me opleverde? Een strategisch framework voor mijn marketing, mindset shift ('yes I can'), het besef dat ik mijn eigen zaak wou starten en mijn eigen stem wilde laten klinken (wat pretty major is), een community van solo-ondernemers, de technische tools, teveel om op te noemen! Als ik content rebels niet gevolgd had, zat ik volgens mij nu nog steeds te twijfelen aan die eigen zaak. Intussen ben ik volop bezig de fundamenten ervan te leggen, en voel ik aan alles dat dit de juist beslissing was voor mij."

Sara Leysen - Buro Collectief


"Content Rebels is een heel volledig programma. Het omvat content marketing van a tot z, en zoveel meer! Wil je met de beste samenwerken om je content marketing aan te pakken, dan moet je gewoon bij Anouck zijn."

Nele Van Eyken - De Prettige Rebel


"Er zitten veel waardevolle aspecten in: van het scherpstellen van de identiteit van je bedrijf en je ideale klant over content creëren zonder gedoe tot systemen opstellen die je helpen om content te hergebruiken en consequent te delen. Anouck brengt haar kennis duidelijk over en het is meteen toepasbaar."

Stefanie Cailliau - Lilypoppy

👀 EYEOPENERS

"Nog een grote eyeopener voor mij was de Wonderbaarlijke Vermenigvuldiging, zoals Anouck dat lachend noemde. Het recycleren van content. Uit één blogpost haal je verschillende topics voor je nieuwsbrief, verschillende social posts, enzovoort. Geniaal!"

Veronica Demarest - Coach V


"Wat er voor mij echt uitsprong was de module over de ideale klant. Ik wist al dat dat belangrijk is, en had al eens een oefening gedaan, maar niet zo diepgaand als bij Content Rebels. Nu is het echt crystal clear wie mijn ideale klant is."

Ann De Schoenmaeker - VA Wonderland


"Toen ik ik begon te focussen op mijn ideale klant, wist wie ik wilde bereiken en wat ik voor hen wilde gaan doen, ben ik actief beginnen posten op Instagram en zag ik mijn volgersaantal op twee maanden tijd groeien van 100 naar 850."

Annelies Somers - Afgestemd Onderwijs Podcast


"Elke keer ik een e-mail stuur, heb ik een verkoop. Ofwel is het een nieuwe aanvraag voor maatwerk, of iemand die iets aankoopt uit de collectie. Maar dat toont toch hoe goed e-mailmarketing werkt! Ik blijf daar dan ook mee voordoen, want ik behaal resultaten."

Lieselot Geeregat - LunaLotta & Lot of Design

OEPS - DE DEUREN VAN CONTENT REBELS ZIJN GESLOTEN

Waarvoor mijn oprechte excuses. Maar daar is een goede reden voor: ze gaan maar één keer per jaar open, zodat elke Rebel de nodige aandacht, begeleiding en tender loving care kan krijgen.

De volgende kans om je in te schrijven en serieuze potten te breken met je marketing is september 2023.

Dus: zet een kruis in je agenda, leg een knoop in je zakdoek of zorg dat je het zéker niet mist door je hier op de wachtlijst te zetten en een handige reminder te krijgen als het zover is.

👉 Waarom is het een ab-so-lu-te must om je op de wachtlijst te zetten?

Omdat de VIPs op de wachtlijst als eerste de kans krijgen om zich in te schrijven. En omdat de plaatsen beperkt zijn.
Ik heb al elke editie zieltjes moeten teleurstellen omdat we uitverkocht waren. Voor de mastermind gebeurt dat meestal onmiddellijk nadat de deuren open gaan.

Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb en zorg dat je bij de VIPs bent👇